Mirë se vini në uebfaqen zyrtare të Bujar Dugollit

Bujar Dugolli është profesor dhe dekan në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës. Ishte lider i Lëvizjes Studentore dhe politikan në disa pozita të larta në Kosovë, që nga viti 1997. Ai ua prezanton këtë uebfaqe, si një mundësi për informim dhe komunikim të ndërsjellë.

Për më shumë, ju lutemi shihni rubrikat e kësaj uebfaqe.

Ju faleminderit!

Biografia

Bujar Dugolli, është profesor i asocuar në Universitetin e Prishtinës në lëndët: Histori moderne shqiptare 1830-1878, Histori moderne shqiptare 1878-1912, Metodikë e historisë dhe Metodologji dhe metodikë e mësimit të historisë, në Fakultetin Filozofik, Departamenti i Historisë në Universitetin e Prishtinës. Është i martuar dhe baba i dy fëmijëve. Jeton dhe punon në Prishtinë - Republika e Kosovës.

Më shumë

Opinione

Më shumë

Per studentet

  • Metodologji e HistorisëShkarko
  • Shkencat ndihmëse të historisëShkarko
  • Histori moderne shqiptare 1830-1878Shkarko

Publikime

  • 1 TETORI I KTHESËS - Lëvizja studentore 1997 - 1999

    Ky libër është një rrëfim i liderit të Lëvizjes Studentore të Universitetit të Prishtinës 1997 – 1999, lëvizje kjo e cila vazhdon të vlerësohet si çasti më i rëndësishëm i... Më shumë

  • Marrëdhëniet shqiptaro-serbe 1878-1912

    Kjo monografi shkencore trajton relacionet shqiptaro-serbe, në një periudhë mjaft delikate për të dy popujt. Dokumentet arkivore të proveniencës shqiptare, serbe, austro-hungareze etj.,... Më shumë