Studentët

Materiale për Student

 • Metodologji e Historisë

  ShkarkoPDF
 • Shkencat ndihmëse të historisë

  Sullabusi

  ShkarkoPDF
 • Histori moderne shqiptare 1830-1878

  Sullabusi

  ShkarkoPDF
 • Histori moderne shqiptare 1878-1912

  Sullabusi

  ShkarkoPDF
 • Metodikë e historisë

  Sullabusi

  ShkarkoPDF
 • Metodologji dhe metodikë e mësimit të historisë

  Sullabusi

  ShkarkoPDF

Publikime

 • 1 TETORI I KTHESËS - Lëvizja studentore 1997 - 1999

  Ky libër është një rrëfim i liderit të Lëvizjes Studentore të Universitetit të Prishtinës 1997 – 1999, lëvizje kjo e cila vazhdon të vlerësohet si çasti më i rëndësishëm i... Më shumë

 • Marrëdhëniet shqiptaro-serbe 1878-1912

  Kjo monografi shkencore trajton relacionet shqiptaro-serbe, në një periudhë mjaft delikate për të dy popujt. Dokumentet arkivore të proveniencës shqiptare, serbe, austro-hungareze etj.,... Më shumë